szkoda, wielkie dzięki
Jeszcze trochę, Młody się rozhula i dla Ciebie też zrobi
Podjedziemy w Twój kwadrat bemowski, zrobimy parę zdjęć :diabelski_usmiech
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
No jak na pierwszą stronę to bardzo przyzwoicie (choć troszku chaosu w kodzie jest :diabelski_usmiech ), przejrzysta i miło się czyta :diabelski_usmiech
W rozdzielczości 1024x768 troszku się ciężko czyta :diabelski_usmiech
Strona, cóż, początkująca, ale trzyma formę i jest treściwa.
Najbardziej jednak podoba mi się ton opisów, jest taki ciepły i prostoduszny
Ogólnie bardzo fajna i idzie w dobrym kierunku.
Jak Twój syn by chciał, to niech zerknie na platwormę wordpress.com (hosting hree + 3Gb na media) lub wordpress.org (bez hostingu, ale więcej możliwości).
Osobiście polecam początkującemu pierwszą opcję.
Jest to platforma blogowa, ale daje się zrobić ładna stronę z podstronami, a wpisy blogowe można traktować jako newsy. Wysoka pozycja w wyszukiwarce Google.
Jako przykład zobacz moja stronkę (w profilu).
Strona choć ma trochę błędów (i nie chodzi o chaos w kodzie) i to takich których można było się ustrzec (np: menu na startowej i na innych stronach jest inne) to jednak jak na pierwszą stronę (jak i wykonaną w tak młodym wieku) całkiem dobra.
Oczywiście na wstępie dziękuje założycielom i członkom DGW Racing Team - Oni wiedzą że to o nich chodzi
Jest mi bardzo miło ale też trochę dziwnie sie czuje ponieważ nigdy nie byłem jakąś tam osobą medialną lub coś w tym stylu - wiecie o co chodzi. A tu mam stronkę poświęconą mojej osobie ops: Jam prosty chłopak z osady pod warszawą co się urodził z kluczem do kół w jednym ręku i butelką NX w drugiej także
mam tylko prośbę żeby rzeczy typu wywiady w TV i radio, festyny itp zostawić na później bo mam teraz sporo roboty, do tego muszę niebieską przygotować do sezonu więc nie będę miał na to czasu :wink: :lol: 8)
Bartek, powiem tak: Doda wymięka
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm WARSZTAT www.dsize.pl ->CENNIK warsztat 01.01.11<-plik do pobrania tel. 790226060 spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
mll, nie ma słów co by to opisały !!!!!!!!! po prostu SUPER Młody łosiu masz u mnie Colke za super stronkę
[ Dodano: Sro 24 Mar, 10 01:41 ]
Zamieszczone przez dobrygrzeswawa
Oczywiście na wstępie dziękuje założycielom i członkom DGW Racing Team - Oni wiedzą że to o nich chodzi
Jest mi bardzo miło ale też trochę dziwnie sie czuje ponieważ nigdy nie byłem jakąś tam osobą medialną lub coś w tym stylu - wiecie o co chodzi. A tu mam stronkę poświęconą mojej osobie Jam prosty chłopak z osady pod warszawą co się urodził z kluczem do kół w jednym ręku i butelką NX w drugiej także
mam tylko prośbę żeby rzeczy typu wywiady w TV i radio, festyny itp zostawić na później bo mam teraz sporo roboty, do tego muszę niebieską przygotować do sezonu więc nie będę miał na to czasu
Komentarz